Intresserad av EU och inre marknaden?

I Kommerskollegiums egen podd, Utrikeshandelspodden, tar vi till exempel upp frågor som rör företagens utrikeshandel, EU, brexit, digitalisering, frihandel och vad man kan göra när man stöter på handelshinder. Aktuella avsnitt som rör brexit och inre marknader:

Sveriges medlemskap i EU, EU:s inre marknad och framtid. Ett samtal mellan Herman Melzer, tidigare EU-korrespondent på Sveriges Radio, Erik Dahlberg inre marknadsexpert på Kommerskollegium och Alexandra Hernadi, kommunikationsansvarig på Kommerskollegium (september 2017)

Så fungerar SOLVIT – den inre marknadens väktare Om hur du som företag med SOLVITs hjälp kan klara av att navigera rätt i myndighetsvärlden om du stöter på hinder inom EU. Ett samtal mellan Lena Nordquist, SOLVIT-samordnare på Kommerskollegium, entreprenören Anders Bergström och Alexandra Hernadi, kommunikationsansvarig Kommerskollegium (juni 2017)

Om standardiseringar, märkning och geografiska ursprungsbeteckningar i EU. Ett samtal mellan Stina Wallström, projektledare för Public Affairs på IKEA Range and Supply och Oscar Wåglund Söderström, enhetschef på Kommerskollegium med ansvar för handel och tekniska regler och Alexandra Hernadi, kommunikationsansvarig Kommerskollegium (oktober 2017) 

 

 

 

 

 

 

Kommerskollegium, Box 6803, 113 86 Stockholm.
Besöksadress: Drottninggatan 89.
Tel: 08-690 48 00     Fax: 08-30 67 59

E-post: kommersk...@kommers.se

Om Cookies